Filosofie: Professioneel, Plezier en Positief

Golfschool Up & Down is van mening dat iedereen kan leren golfen. Dat hebben we in de afgelopen 15 jaar bewezen met deelnemers in de leeftijd van 5 en 6 jaar tot en met de oudste starter in golf van 76 jaar.

 

Daarnaast heeft Jos diverse fysiek minder valide mensen onder zijn hoede gehad, waarbij allen met veel plezier leerden en verbeterden (of zelfs de sport oppakten). Kortom golf is voor het leven en voor iedereen!

 

De drie pijlers waarop onze lessen zijn gebaseerd zijn: Professioneel, Plezier en Positief. Wij geloven dat mensen het beste kunnen leren als zij plezier hebben en op een ontspannen manier bezig zijn met hun hobby. Dat de lessen professioneel zijn komt tot uiting in onze hele benadering. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat u daadwerkelijk individuele aandacht krijgt.

 

Onze Professionaliteit geldt zowel voor het gebruik van de materialen als de methoden die in de lessen worden gehanteerd. Dit zijn onder andere de Eight step swing van Jim McLean, Golf fitness met Roger Fredericks, Short game volgens Dave Pelz en de jeugdlessen volgens de NGF opbouw ‘Spelenderwijs leren’. Daarnaast zit achter de opbouw van de lespakketten een filosofie en achter iedere les zit een gedachte.

 

U wordt bij Golfschool Up & Down opgeleid tot golfer en u zult met uw betere spel en verhoogd spelplezier ervaren dat uw resultaten als vanzelf verbeteren. Positieve feedback en een positieve houding van uw pro dragen daar natuurlijk in zeer grote mate aan bij!

Onze golfschool is een fantastische plaats om te leren

De thuisbasis van Golfschool Up & down is de Pestana Golf Academy in Carvoeiro, Portugal. Daar geven wij al sinds 2010 les op de fantastische oefenfaciliteiten waar u in alle rust kunt lessen.

 

Ook in Nederland is de Golfschool actief. Wij verzorgen daar op aanvraag cursussen en privélessen op een super leslocatie  in het zuiden van Nederland:  ´t Caves in Wintelre (vlak bij Eindhoven).

 

We hebben onze locaties gekozen omdat er:

  • er zeer goede faciliteiten zijn, zoals een putting en aparte chipping green, oefenbunkers en een full size driving range;
  • Pestana Golf  beschikt over een twee fantastische 18 holes golfbanen in Carvoeiro en nog drie andere vlakbij:
  • De 18 holes van Vale da Pinta jaarlijks decor zijn van de Qualifying School van de European Seniors Tour;
  • Pestana Golf een zeer professionele organisatie is, net als onze golfschool;
  • ´t Caves beschikt over een ideale 9 holes golfbaan voor beginners en 9 oefenholes:
  • Locatie Pestana gemakkelijk te bereiken is vanaf de N125;
  • Locatie Wintelre in een heel rustige ideale leeromgeving ligt.

Pestana Golf Academy

... is een geweldige plek om lessen te nemen in de Algarve. U kunt hier verblijven in een 4 sterren appartement aan de golfbaan met onbeperkt golf, dat u kunt boeken via Blue Sky Golf Travel.