Lessen en tarieven 2018

Jos den Hartog is Master Golf Teaching Professional (Level 4). Daarmee behoort hij tot de top  van de 25.000 golfleraren in de wereld van zijn organisatie. Bovendien is Jos sinds 2016 gekozen tot een van de TOP 100 van golfleraren in de Wereld waarmee hij tot de beste 0,4% van de golfleraren hoort! Inmiddels heeft Jos meer dan 2.000 startende golfers opgeleid uit 15 verschillende landen.  In ons klantenbestand zitten golfers van alle niveau´s, van Starters tot Single Handicappers en zelfs Professionals. Voor ieder budget hebben we een oplossing in onze lespakketten, omdat wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om minimaal eens zijn leven te hebben gegolft!

Structurele verbetering in uw golfspel bereikt u niet alleen.  Doelen bereiken blijkt het beste te lukken met ondersteuning van een coach die u helpt, aanmoedigt, uw doelstelling bewaakt en samen met u de doelen bereikt. Daarvoor heeft Golfschool Up and Down het nieuwe les abonnement ontwikkeld. Voor slechts € 110,-* per persoon per maand gaat u maximaal 2 uur per week in een groepje van maximaal 4 personen werken aan het verbeteren van uw golfspel. Lees hier meer!

Privé Lessen

  Tarief Tijdsduur Extra informatie

Privélessen

Incl. range ballen

€55 - 1p

€65 - 2p

 

50 minuten 

Ook te boeken als rittenkaart. U betaalt 10 lessen en krijgt er 11. Kaart is 6 maanden geldig na aankoop.

Baanlessen

Excl. Greenfees

€125 - 1-2p

 

Max 2,5 uur

(9 holes)

 

Dagdeel les

Incl. range ballen Exclusief  evt. greenfees

€180 - 1p

€215 - 2p

€250 - 3p

€280 - 4p

halve dag (4 uur) Gestructureerd en intensief uw golfspel verbeteren, samen met u en uw groepsgenoten. Het programma wordt in overleg met u gemaakt

Behalve losse privélessen, bieden wij verschillende andere mogelijkheden. Voor diegenen die graag willen kennismaken met golf hebben wij speciale kennismakingsclinics en -lessen.

 

Voor mensen die willen leren golfen, maar ook voor golfers die zichzelf structureel willen verbeteren (hun handicap willen verlagen) heeft Golfschool Up & Down een volledig Cursusprogramma. Wilt u beter spelen, zonder aan uw techniek te werken, ook daarvoor hebben wij de perfect cursus. Van starter tot Professional in spé, U vindt de lessen die bij u passen bij Golfschool Up & Down.

 

Hebt u interesse in een aantal lessen gedurende een bepaalde periode zoals uw vakantie, dan zijn onze voordelige Holiday Packages waarschijnlijk het meest geschikt. Natuurlijk worden deze in overleg met u en op maat ingepland.

 

Links bovenaan deze pagina vindt u de diverse mogelijkheden om uw golf niveau te verbeteren.