Zorgeloos uw golfspel verbeteren

Different Ball Flights with different Wedges
Different Ball Flights with different Wedges

Als je 1 maal per week bezig bent met golf ga je niet achteruit; Als je 2 maal per week bezig bent met golf houdt je hetzelfde niveau; Als je 3 maal per week bezig bent met golf maak je vorderingen. Quote Jos den Hartog 2016

 

Het blijkt dat -wat je ook doet- je dient er minimaal drie maal per week mee bezig te zijn om verbetering te zien. Zelf moet ik de eerste speler nog tegenkomen die zijn spel niet op tenminste één punt wil verbeteren. Dat doe je natuurlijk samen en een golfleraar is daarbij een zeer goede investering.

 

Dan dient er ook een stok achter de deur te staan en in de afgelopen 15 jaar dat ik les geef blijken afgesproken lessen  vooral met anderen volgens de leerlingen de beste reden te zijn.

 

Het meest succesvolle product van onze golfschool sinds 2016 is ons drie maanden Les abonnement. Daarin krijgt u in drie maanden tijd wekelijks les in een programma met een groep van maximaal 4 personen. Ieder programma is afgestemd om de technische lessen in praktijk te brengen, zodat u daadwerkelijk vooruit gaat! Wel wordt er zelfdiscipline gevraagd, want het staat natuurlijk buiten kijf dat u zelf ook dient te oefenen wat er in de afgelopen week geleerd is.

 

.......... in ons lessenpakket is daaruit het Les abonnement ontstaan. Dit biedt u zorgeloos iedere week lestijd aan in een groep van maximaal 4 personen. De kosten zijn slechts €115 per persoon per maand, en u kunt iedere week maximaal 2 uur deelnemen!!* Het abonnement gaat u aan voor minimaal 3 maanden. De opzegtermijn is een maand.

 

U schrijft zich in voor dit abonnement voor een bepaalde dag en tijdstip. Indien er ruimte is in die week kunt u ook nog een tweede uur komen zodat u onder begeleiding kunt oefenen, het onderdeel nog eens kunt herhalen et  cetera.. De lestijden zijn op dit moment gepland op de volgende dagen en tijdstippen:

  • dinsdag ochtend in het tijdspan van 09h00 tot 13h00
  • donderdag ochtend in het tijdspan van 09h00 tot 13h00
  • zaterdag ochtend in het tijdspan van 09h00 tot 13h00.

Mocht u een groepje van vier personen hebben en op een ander vast tijdstip van dit speciale abonnement gebruik willen maken, dan kan dat natuurlijk altijd! Mochten we meer deelnemers hebben dan de planning op dit moment aan kan, dan wordt deze natuurlijk uitgebreid.

 

Het programma is erop gebaseerd dat de technische zaken waar u zelf niet uit komt samen verbeterd worden. Dit gaat in groepsverband zodat u ook van elkaar kunt leren. Anders dan bij de handicapcursussen gaan deze lessen langer op een onderwerp in (bijvoorbeeld drie maal swing) en zullen we ook videoopnames en swinganalyses met oa de Golf Sense maken. Anders dan bij de Onbeperkte Golflessen is dit zonder uitgebreid persoonlijk plan en doelstelling en natuurlijk ook minder uren. Bent u in dit laatste speciale programma geïnteresseerd, dan kunt u het beste contact opnemen met Jos.

 

Ad*) het tweede lesuur wordt bij beschikbaarheid met u samen ingepland. Driving Range ballen zijn niet inbegrepen in dit aanbod.

Voor vragen kunt u bellen met Jos of hier uw vraag stellen. Wij helpen u graag naar nog meer plezier in uw fantastische hobby!